Top
 

Inspanningstesten

Bij de inspanningstest wordt de atleet zijn uithoudingsvermogen maximaal getest en bepalen we de drempels en hartslagzone’s op basis van het gemeten bloedlactaat.

01 Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we je sportverleden, mogelijke klachten en doelstellingen. Belangrijk is om een goed beeld te hebben van de huidige trainingen. In functie van je huidige conditie bepalen we het testprotocol.
intake

02 Inspanningstest

De test kan zowel op je eigen fiets, op onze Wahoo Kickr als op een fietsergometer. Looptesten op de loopband zijn eveneens mogelijk. Na een opwarming starten we in functie van het protocol aan een bepaald wattage (fiets) of snelheid (loopband) en monitoren we je hartslag. In het verloop van de tijd wordt de belasting geleidelijk opgedreven en op het einde van elke blok wordt je bloedlactaat gemeten. De test wordt beëindigd wanneer je aangeeft dat je limiet is bereikt. Na de test ontvangt u van ons een uitgebreid testdossier met bepaling van je aerobe en anaerobe drempel en je persoonlijke trainingszone’s.

Duur en prijzen

1u tot 1u30

€ 95,00

€ 135,00 met trainingschema (12 weken)